Değerlendirme - Ayıklama - İmha Çalışmaları 21 Ekim 2013 tarihinde başlayacaktır

Üniversitemiz tüm çalışanlarının Kocaeli Üniversitesi Arşiv Müdürlüğü web sayfasını izlemeleri ve sayfada verilen bilgiler doğrultusunda belge ve arşiv işlemlerini yapmaları, yöneticilerin ise işlemleri izlemeleri ve yaptırmaları Üniversitemiz belge yönetimi ve arşiv çalışmalarının etkin ve verimli bir biçinde yürütülmesi için önem taşımaktadır. Birimler, arşiv uygulamaları konusunda kurum arşivinin uyarı ve ikazlarını dikkate alarak, arşivcilik uygulamalarında azami ölçüde titiz davranmalı ve ayıklama  imha çalışmalarının uygun yapılması amacıyla Kurum Arşivi ile birim arşivleri arasında koordinasyon eksikliğinin oluşmamasına dikkat edilmelidir.

Komisyonda görev yapacak personel isimleri ve çalışma takvimine aşağıdaki bağlıntıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çalışma Takvimi

Ziyaretci İstatistikleri